"Procedura de selecţie va fi desfăşurată de Consiliul de Administraţie, împreună cu membrii Comitetului Consultativ de Nominalizare şi Remunerare, fără implicarea vreunui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane", se menţionează în raport.

În data de 16 mai, Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz SA a luat act de declaraţia de renunţare la calitatea de director general a lui Petru Ion Văduva, calitate care ar fi încetat de drept la data de 3 iunie 2017. Petru Ion Văduva a renunţat la calitatea de director general din motive personale, dar continuă mandatul de administrator neexecutiv, conform Hotărârii AGOA nr. 1/27.04.2017.

Până la finalizarea procedurii de selecţie conform OUG nr.109/2011, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit în funcţia de director general interimar pe Ion Sterian. Prin preluarea funcţiei de director general interimar, Ion Sterian nu mai este membru al Comitetului consultativ, el fiind înlocuit de Petru Ion Văduva, mentioneaza agerpres.