Postarile despre moartea actorului canadian Cory Monteith, care a jucat rolul lui Finn Hudson in serialul celor de la Fox, Glee, au fost publicate de către prietena și partenera din serial, Lea Michelle, pe 29 iulie (Monteith a murit din cauza unei supradoze de heroina pe 14 iulie ). "Va multumesc tuturor pentru sprijn, dragostea și suportul vostru. Cory va fi mereu în inima mea " - a scris actrita. În total, acest tweet a atras mai mult de 394.000 de mesaje și aproximativ 390.000 de utilizatorii Twitter au adăugat acest twwet la favorite.

Cea de-a doua postare in rețeaua socială care a devenit cea mai populara a fost un tweet despre moartea starului din " Fast and Furious ", Paul Walker. "Cu inima grea , trebuie să confirmam că Paul Walker s-a stins în umra unui accident de masina " - un mesaj apare pe microblogul oficial al lui Walker pe 1 decembrie. In momentul scrierii acestui text, tweetul despre moartea actorului a colectat mai mult de 395.000 de retweets, fiind declarat favorit de aproximativ 100.000 de oameni.

De asemenea, în raportul anual publicat de Twitter este dat si un top al hashtag-urilor celor mai populare. Lista este condusă de tag-ul # muzica, pe care utilizatorii lasa comentari despre piesele muzicale sau albume noi. Locul al doilea este ocupat de tagul politic # tcot. Cu ajutorul acestuia in reteau sociala pot fi găsit politicienii conservator american ( " tcot » este prescurtarea de la " «top conservatives on twitterr » ). Pe locul al treilea se afla - # nowplaying. Cu ajutorul sau sunt  marcate comentariile pe marginea pieselor muzicale ascultate de utilizatorili "chiar acum".