Potrivit estimarilor ufologilor, un atac al extraterestrilor se va produce in decembrie anul curent, tinta fiind Rusia. Mai exact, armata de umanoizi va debarca in regiunea Yakutia.

E adevarat, afirma ufologii, navele extraterestre pot ateriza si in alte colturi ale planetei, dar cele mai multe se vor opri pe teritorul Rusiei.

Mai mult, ufologii cred ca, la inceputul lunii octombrie, extraterestrii si-au anuntat venirea. Problema este ca pe deasupra Statelor Unite a fost observat un urias triunghi transparent, foarte bine conturat. Se pare ca misteriosul obiect ar fi avut misiunea de a studia locul viitorului atac.

In acest context, specialistii Agentiei spatiale americane NASA au anuntat ca obiectele neidentificate care s-ar indreptat spre Pamant nu sunt altceva decat asteroizi, majoritatea avand dimensiuni destul de reduse. Iata de ce, au subliniat expertii NASA, nu va exista nici un atac extraterestru in ultima luna a acestui an.

Nelasandu-se intimidati si descurajati de interventiile astronomilor de la NASA, ufologii au insistat, afirmand ca oricum "oastea" de nave extratrestre isi vede de drum, iar daca nu va exista o actiune agresiva, asta pentru ca vor sa mai studieze comportamentul oamenilor.