Prețul de adjudecare a depășit prețul de pornire al lotului expus de aproximativ trei ori. Casa de licitație a stabilit un preț minim pentru cele două cărți Mein Kampf la 20.000 de dolari.

În plus, casa de licitație a vandut haina de piele care a apartinut arhitectului personal al lui Hitler, Albert Speer. Cumpăratorul a dat pe aceasta haina zece mii de dolari, de două ori mai mult decât prețul stabilit inițial.

Cartile puse in vanzare au fost publicate în 1926 și 1927 si judecând după inscrisurile din interior, Hitler le-a facut cadou de Crăciun lui Josef Bauer, fost membru al Partidului Nazist.

În ceea ce privește haina de piele, casa de licitație a susținut că aceasta a fost purtata de Speer la ultima întâlnire a acestuia cu Hitler, pe 23 aprilie 1945.

Cele doua carti Mein Kampf, vândut de casa de licitații Nate D. Sanders Auctions, au fost initial achiziționate de către un colecționar privat în 2012 în cadrul licitației organizate de firma britanică Bonhams, unde pretul platit a fost de 25.000 de dolari, potrivit Associated Press.