Centrul de afaceri Barba Center, localizat în zona de nord a Bucureştiului, pe bulevardul Pipera, este compus din două clădiri de birouri, P + 11 etaje fiecare, având o suprafaţă totală închiriabilă de 42,000 mp de birouri de clasa A.

“Facilităţile de clasa A ale clădirii, serviciile adăugate: restaurant, cafenea, cantină, sală gym, spa precum şi costul competitiv şi soluţiile de livrare a spaţiului ”la cheie” reprezintă argumentele principale ale alegerii clădirii Barba Center de către compania Elohim Net”, afirmă Eduard Turcoman, Senior Consultant în cadrul DTZ Echinox, agentul care a intermediat tranzacţia.

Barba Center, în cadrul căruia funcţionează şi un hotel de 4 stele, oferă toate facilităţile unui centru de afaceri modern: sistem anti incendiu, sistem de climatizare ce presupune un complex de răcire şi încălzire într-un singur ansamblu, 8 lifturi pentru fiecare imobil, precum şi 480 de locuri de parcare din care 380 subterane.

DTZ Echinox a intermediat în ultimele luni tranzacții de închiriere pe segmentul de birouri pentru o suprafaţă cumulată de aproximativ 12.000 mp. Beneficiari au fost firme de IT şi construcţii, aceştia optând pentru clădiri de birouri în zone accesibile sau cu soluţii flexibile de transport oferite de proprietar.