Procesul de remodelare s-a încheiat pe 21 septembrie 2017, cu transformarea ultimelor patru magazine, din Billa în Market, în oraşele Bucureşti (două magazine), Timişoara şi Mangalia.

Pe 22 decembrie 2015, Carrefour anunţa semnarea unui acord de achiziţie a societăţii Billa România, cu Grupul Rewe.

Într-o a doua etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenţei a aprobat achiziţia celor 86 de magazine Billa. Din 4 iulie 2016 a urmat a treia etapă, una de cunoaştere, care a debutat printr-o caravană de vizite în cele 86 de magazine Billa, din toată ţara şi la care au luat parte inclusiv membrii top managementului Carrefour România.

După terminarea vizitelor în magazinele Billa din toată ţara, a urmat cea de-a patra etapă în care rezultatele caravanei s-au materializat sub forma unui concept pentru a prelua ceea ce este mai bun din Billa şi din Market. Echipe mixte Billa şi Market au lucrat împreună atât la planurile şi layout-uri (deco) din magazine, cât şi la sortimente şi planul de deschideri ale magazinelor remodelate.

Toate remodelările au fost realizate cu magazinele închise pentru perioade de timp între 5 şi 14 zile. Noul model de supermarket se bazează pe cinci axe principale - preţuri mai mici la sute de produse, mii de produse noi în gamă, atât food, cât şi non-food, layout şi ambianţă ameliorate în magazine, servicii noi pentru clienţi, angajaţii.

'Odată cu ultimele magazine Billa remodelate am deschis şi două noi supermarketuri în Cluj şi Ştefăneştii de Argeş, ajungând la un număr de 218 supermarketuri în România, dovadă a dorinţei noastre de a dezvolta reţeaua de supermarketuri a grupului Carrefour pentru a ajunge aproape de cât mai mulţi consumatori', a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. În fiecare zi, retailerul primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă.

În România, Grupul Carrefour numără 303 de magazine, dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 218 supermarketuri (203 magazine 'Market' şi 15 magazine 'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerţ online. www.agerpres.ro