Magazinul este amplasat in Galleria Mall Piatra Neamt,  are o suprafata de 2000 mp si va avea 21 de angajati. Investitia in amenajarea si deschiderea magazinului este de 150.000 euro, iar estimarile legate de cifra de afaceri anuala a unitatii se situeaza la 1.5 milioane de euro.

„De la inceputul anului am deschis trei noi magazine proprii in Ardeal si Muntenia.  Maine, prin deschiderea magazinului din Piatra Neamt ajungem si in Moldova, iar in viitorul apropiat avem in plan extinderea in aceasta parte a tarii cu alte doua unitati proprii in Suceava si Iasi”, a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.

Ca si celelalte unitati Casa Rusu, magazinul din Piatra Neamt va oferi clientilor sai o gama completa de mobilier pentru casa, care se remarca printr-o calitate superioara, adaptabilitate crescuta la spatiu, un design modern si preturi competitive.

La sfarsitul lunii iulie, Casa Rusu va deschide un nou magazin propriu in orasul Constanta.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 15 magazine proprii in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.