In varsta de doar 31 de ani, pariorul a mizat 2.5 lei pe 14 meciuri din Anglia, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Turcia si Bulgaria, reusind sa "prinda" 13 din ele.

Biletul este extrem de spectaculos atat datorita cotelor extrem de mari care i-au multiplicat suma pariata de 57,636 ori, cat si datorita *bonusului la castig oferit de casa de pariuri, in valoare de 35.563 lei.

Intrebat cum de a ales sa mizeze pe victoria lui Gent in fata lui Standard Liege in conditiile in care in meciul anterior Standard le administrasera un neverosimil 7-0, pariorul a raspuns sec: "Am mizat pe razbunarea lui Mircea Rednic in fata fostei sale echipe." Si iata ca "razbunarea lui Rednic" i-a adus acestuia cea mai mare cota de pe bilet, 7.50.

Singurul meci care l-a indepartat pe bucurestean de castigarea celui mai mare premiu posibil la pariuri sportive, in valoare totala de 500.000, a fost meciul Norwich – Tottenham, unde, cu Vlad Chiriches in afara lotului, fiind accidentat, elevii lui Tim Sherwood au fost invinsi cu 1-0.