Zilele trecute, au fost puse in vanzare apartamentele: 39, in total, intr-un imobi de 12 etaje.

Constructia metalica va fi predata peste 16 luni. 520W28 se va invecina cu renumitul parc Highland, amenajat de-a lungul liniilor de metrou abandonate, la 10 metri deasupra pamantului. 

Cladirea cu linii curbata proiectata de Zaha Hadid va dispune, de asemenea, de o curte interioara de 232 metri patrati, care va lega imobilul de Highland, creand, astfel,  un unic ansamblu arhitectural.

Elementul central al blocului il constuie balcoanele deschise, cu vedere spre Manhattan.

Conturul balcoanelor este unit printr-o linie continua, care urca permanent de la pamant spre acoperis.

Formele in U se regasesc inclusiv in interior, pe coridoare, in camere, bai, ba chiar si la receptia blocului.

Toti locatarii vor avea acces la sala de sport si bar, precum la un cinematograf IMAX, primul in lume, prevazut pentru 12 locuri.

Proprietarii de apartamente vor putea folosi, pe rand, piscina cu apa sarata, lunga de 25 de metri si amplasata sub un acoperis de sticla.

Cea mai ieftina locuinta in blocul conceput de Zaha Hadid costa 4,95 de milioane de dolari, in schimbul carora cumparatorul va intra in posesia a doua camere cu doua bai.

Cel mai scump apartament costa 50 de milioane de dolari: un penthouse structurat pe trei etaje, cu o suprafata totala de 186 metri patrati, o bucatarie in aer liber si ferestre care dau in trei din cele patru puncte cardinale.