Fondurile stranse vor fi donate fundaţiei caritabile de luptă împotriva SIDA patronată de Elton John. La ediţia din acest an a licitatiei gazduita de reşedinţa britanica a cantaretului, câştigătorul unui sărut din partea actriţei Liz Hurley, în vârstă de 49 de ani, a fost bancherul Julian Bharti.

Cunoscută pentru rolurile din "Pact cu diavoliţa/ Bedazzled" şi "Austin Powers şi organizaţia secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery", Liz Hurley detine in Gloucestershire o fermă cu produse bio. In noiembrie, artista s-a despărţit de logodnicul ei australian, fostul jucător de cricket Shane Warne. Acum traieste o noua poveste de dragoste cu fotograful David Yarrow.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice, implicandu-se puernic in lupta anti-SIDA, la inceputul anilor 1990. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler al Ordinului britanic în 1998.

Elton John locuieşte cu partenerul său de viaţă, David Furnish, într-o uniune civilă, din 2005, şi au împreună doi copii, Zachary şi Elijah, născuţi de o mamă surogat.