Krüger&Matz a lansat un smartphone rezistent la apă şi şocuri, al treilea din seria Drive, pentru utilizatorii care lucrează în condiţii dificile şi au o pasiune pentru sporturile extreme, a anunţat miercuri compania.

'Cel mai nou smartphone de la Krüger&Matz, Drive 3 a fost creat pentru a veni în sprijinul utilizatorilor ocupaţi, cu o agendă încărcată, activi şi dependenţi de telefon. Drive 3 este un asistent de nădejde, pe care te poţi baza chiar şi în situaţii critice, distingându-se în mod semnificativ de celelalte modele oferite de Krüger&Matz. Toate elementele acestuia au fost reinventate, sunt montate armat îndeplinind cerinţele IP67, rezistenţa la diverse şocuri, rezistenţa la praf şi scufundarea în apă timp de 30 minute, la o adâncime de 1 m. De asemenea, noul smartphone poate suporta o 'baie' accidentală sau o perioadă mai lungă în zăpadă sau noroi. Aşadar, este accesoriul ideal pentru persoanele active, aflate în continuă mişcare - în timpul excursiilor montane, de navigare pe mare, precum şi pe trasee off-road - indiferent dacă sunt plecaţi cu afaceri sau în vacanţă', susţine producătorul.

Drive 3 este dotat cu modul GPS, e-busolă şi două camere performante. Camera din spate de 8 Mpx permite imortalizarea şi fotografierea de calitate a momentelor de aventură, iar camera frontală de 2 Mpx permite comunicarea cu prietenii prin intermediul internetului. Modem-ul 4G încorporat şi viteza mare de internet facilitează conexiunea rapidă cu ceilalţi.

Noul smartphone Krüger&Matz dispune de un ecran performant din sticlă rezistentă la şocuri, Dragontrail, de 5 inch cu o rezoluţie de 720x1280 pixeli. Drive 3 este echipat cu procesor quad-core Snapdragon 400 MSM8926 de 1,2 GHz şi o memorie RAM de 1 GB. Elementul-surpriză este reprezentat de sistemul Android 4.4 KitKat, care asigură operarea simplă, intuitivă, oferind posibilitatea de a folosi Google Play Store si de a găsi nenumărate jocuri şi aplicaţii.

De asemenea, utilizatorii Drive 3 beneficiază de 8 GB de memorie internă pentru stocarea de date importante, aplicaţii şi imagini. Pentru un volum mare de informaţii, memoria poate fi extinsă până la 32 GB datorită cardului microSD. La fel ca toate modelele din seriile Drive, noul smartphone este echipat cu o baterie cu o capacitate maximă - 4050mAh. Preţul de vânzare recomandat este de 999 lei.

Brandul Krüger&Matz a apărut pe piaţa din Polonia în 2010. Din portofoliul Krüger&Matz fac parte echipamente audio şi dispozitive mobile - tablete şi smartphone-uri.