Potrivit 'Der Standard" este vorba de 800 milioane de euro. In alta ordine de idei, aceeasi publicatie austriaca afirma că divizia de gestionare a averii de la Bank Austria va fi mutată la subsidiara Schoellerbank. Reprezentanţii UniCredit au anunţat că încă nu s-a luat nici o decizie privind Bank Austria şi nu se discută deocamdată o soluţie preferată.

Alte surse au anunţat recent că UniCredit este pe punctul de a ajunge la un acord privind vânzarea unui pachet de credite neperformante în valoare de 1,2 miliarde de euro către firma de private equity Anacap Financial Partners. Prezent la un eveniment organizat la Milano, directorul general de la UniCredit, Federico Ghizzoni, a recunoscut că se poartă discuţii, dar a refuzat să ofere alte detalii.

'Negociem în continuare, este o parte a unui program de vânzări de portofolii care se derulează de un an şi jumătate', a spus Ghizzoni. În trecut, UniCredit a mai vândut şi alte portofolii de credite neperformante către Anacap, firmă de private equity care s-a concentrat pe investiţii în sectorul serviciilor financiare europene.