Umbrelele nu constituie un accesoriu dintre cele mai comode. Cele mai eficiente sunt grele, cele mai discrete se indoaie la prima rafala de vant. Ca sa nu mai vorbim de umbrele ude, care lasa dare de apa cand sunt stranse. Expertii chinezi au gasit insa solutia tuturor acestor neajunsuri.

Timp de doi ani, o echipa de ingineri s-a straduit sa imagineze si sa creeze un dispozitiv care sa combine protectia si lejeritatea. Si astfel s-a nascut Air Umbrella, care este, de fapt, un maner.

Un maner fara partea superioara, fara spite, fara mecanism de inchidere si deschidere, fara nimic altceva. In schimb, el dispune de un mic motor care pune in functiune un ventilator. Acesta imprastie un flux continuu de aer, blocand, astfel, stropii de ploaie.

Au fost puse la punct trei modele de Air Umbrella. Prima versiune masoara 30 de centimetri lungime si este dotata cu o baterie pentru 15 minute. Celelalte doua masoara 50 de centimetri, cu o varianta extensibila pana la 80 de centimetri si cu autonomie de functionare de 30 de minute.

 

 


Gentside Découverte