“E un loc superb aici, cu cele mai frumoase peisaje pe care le-am văzut vreodată. Am stat o săptămână  pe Valea Drăganului, în cătunul  Alunu, unde  am făcut drumeţii pe munte, baie în lac şi plajă la înălţime. Aici nu există curent electric şi nici semnal la telefonul mobil, aşadar am stat şapte zile rupt de tot ce înseamnă lumea exterioară. În fiecare seară mâncam  la lumina torţelor şi făceam foc de tabară. Am fost cu un grup de prieteni  şi serile ni le petreceam jucând mimă sau rummy, iar în timpul zilei jucam volei  şi câte trei ore”, spune Valentin.

Cum în apropiere se afla  şi un lac, prezentatorul a profitat de ocazie şi şi-a petrecut ore bune încercând diverse sporturi acvatice: “Oamenii care ne-au găzduit aveau patru  caiace, o canoe, trei  plăci de surf şi  evident că le-am încercat pe toate. Apoi  într-o după – amiază, un localnic simpatic mi-a propus o tură de călărie pe dealurile din apropiere şi n-am zis nu. A fost ceva ce n-am mai încercat până acum şi mi-a plăcut mult”, încheie prezentatorul.

Alături de Olivia Păunescu, partenera lui de prezentare, Valentin Butnaru aduce telespectatorilor Antenei 1 în fiecare zi, de la ora 6.00 şi până la 8.00,  primele informaţii ale zilei.