Dl. Vasile Mocanu va avea ca principale responsabilități consolidarea poziției Facilitec pe piața din România și dezvoltarea unei strategii de business competitive, care să ducă la îndeplinirea obiectivelor stabilite de Grupului Mantor. 

 

„Facilitec a cunoscut o creștere semnificativă pe segmentul de facility & property management pentru zona rezidențială și este deja unul dintre jucătorii de top în România. Dl. Vasile Mocanu va avea un rol esențial în menținerea acestei poziții și în creșterea companiei pe segmentele de birouri și retail. Dl. Mocanu are o experiență extinsă în domeniul de property & facility management pe zona de retail, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru echipa noastră”, declară Tomas Manjón, fondator al Mantor Group.

 

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul facility & property management pentru industrii precum retail, petrol și gaze sau banking, anterior poziției de Director General al Facilitec, Vasile Mocanu a deținut funcția de Director Operațiuni în cadrul Mega Mall București.

 

Pe parcursul carierei sale, Vasile Mocanu a activat în funcții de conducere și a gestionat proiecte complexe de management al facilităților în cadrul unor companii precum Eni Group, BCR Real Estate Management și GE Money România/GE Garanti Bank România.

 

„Această nouă poziție este o onoare dar și o provocare totodată, Grupul Mantor și Facilitec fiind un exemplu perfect de lider de piață, cu o echipă tânără și dinamică formată din profesioniști pasionați de industria imobiliară.  Mă bucur să spun că împărtășim aceeași viziune asupra standardelor înalte ale serviciilor oferite în acest domeniu și îmi propun ca, din funcția de Director General, să îmi concentrez întreaga experiență pentru dezvoltarea strategiei Facilitec pentru zona de birouri și retail”, declară Dl. Vasile Mocanu, Director General al Facilitec România.

 

De la lansarea pe piața din România, în anul 2007, Facilitec a construit un portofoliu din care fac parte mai mult de 1.000 de apartamente, ansambluri rezidențiale și apartamente în regim hotelier pentru corporații, cu o suprafață totală de 30.000 mp. Dintre proprietățile de lux pe care le administrează Facilitec fac parte Willbrook Residential (Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, Grace Garden, North Star & Rose Garden), Natura Residence, Rovere Exclusive Concept, Amber Residence, Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Lacul Tei 31-33 și Metropolitan Residence.