Întrebat dacă va candida pentru o funcţie în BPN, Videanu a răspuns: "Nu, eu îmi voi asuma organizaţia de Bucureşti şi obiectivul meu este să recâştigăm Primăria Capitalei". Liderul PDL a mai declarat, la sediul central al partidului, că nu va părăsi niciodată PDL, el fiind unul dintre membrii fondatori ai formaţiunii, el adăugând că dacă suspiciunile privind rezultatul Convenţiei persistă, acestea trebuie rezolvate în interiorul formaţiunii.

"Sunt unul dintre membri fondatori ai acestui partid, sunt unul care am semnat înfiinţarea partidului şi nu-l voi părăsi niciodată, mai ales în momente nu foarte fericite, cum sunt acestea de faţă", a spus Adriean Videanu, întrebat dacă va pleca din PDL. El a adăugat că, din punctul său de vedere, PDL poate să reprezinte "acele elemente de coagulare a dreptei care reprezintă foarte mulţi oameni din această ţară, care au valorile dreptei".

Videanu a adăugat că PDL şi dreapta românească ar trebui să se preocupe de aceste aspecte. Întrebat în legătură cu contestaţiile depuse de reprezentanţii Elenei Udrea, Videanu a spus că nu vrea să facă nicio speculaţie pe această temă şi că există o Comisie de numărare a voturilor.

"Dacă în continuare sunt suspiciuni, partidul are instanţe în interior care le poate lămuri. Fac apel la toţi colegii ca toate aspectele nelămurite să se lămurească în interior, nu pe bloguri, nu pe Facebook. Cred că cu cât mai repede cu atât mai bine, nu trebuie lăsate lucrurile", a adăugat Videanu.

Cristian Petrescu, lider al susţinătorilor moţiunii Elenei Udrea, a declarat, că tabăra pe care o reprezintă va depune o nouă contestaţie în care cere renumărarea voturilor la alegerile din PDL, existând nemulţumiri în legătură cu răspunsul primit de la Comisia de organizare. la prima contestaţie.

"Acum 27 de minute am primit răspunsul la contestaţia depusă de moţiunea Elena Udrea, probabil vom depune o nouă contestaţie fiind nemulţumiţi de acest răspuns. Pentru cele 37 de voturi care l-au despărţit pe Vasile Blaga de turul doi trebuie făcută renumărarea voturilor", a precizat Cristian Petrescu.