"Consiliul de Administraţie al Allianz-Ţiriac Asigurări l-a nominalizat pe Virgil Şoncutean - actualmente Director Executiv Vânzări şi Distribuţie (Chief Sales Officer - CSO) şi Director General Adjunct - drept succesor al lui Remi Vrignaud. Preluarea funcţiei de CEO de către Virgil Şoncutean, începând cu data de 1 septembrie, este subiect al obţinerii avizelor necesare de la autoritatea de supraveghere (ASF), conform legislaţiei în vigoare", se arată în comunicat.

Rémi Vrignaud se va alătura echipei CEO-ului Allianz Group, după ce i-a fost oferită oportunitatea de a coordona activităţile Cancelariei lui Oliver Bäte, începând cu data de 1 septembrie 2016, iar la sfârşitul lunii august el urmează să îşi încheie mandatul în România, după patru ani în care a coordonat activităţile Allianz-Ţiriac.

Allianz-Ţiriac Asigurări a realizat, în 2015, venituri din prime brute subscrise de 1,062 miliarde de lei, în creştere cu peste 7 procente comparativ cu 2014. Faţă de anul 2012, compania a înregistrat o creştere agregată a afacerilor de 17%, echivalentul unui avans mediu anual de peste 5 procente, în fiecare dintre ultimele 3 exerciţii financiare încheiate, scrie agerpres.