Noua tableta este disponibila atat utilizatorilor individuali, cat si clientilor serviciilor de business, noi si existenti, la preturi ce pornesc de la 184 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durata de doi ani.  Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noua tableta si in rate egale, de 10 Euro/luna, fara avans, alaturi de abonamentul Internet Tab Plus, de 12 Euro/luna.

Fara abonament, tableta este disponibila la pretul de 299 Euro (TVA inclus).

Noul Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo dispune de un ecran de 10,1” cu o rezolutie de 1200 x 800p. Tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si dispune de un procesor QuadCore de 1,2 GHz, alaturi de o memorie RAM de 1GB. Utilizatorii tabletei beneficiaza atat de camera frontala, de 0,3 Mp, cat si de camera principala, de 5 Mp. Tableta poate stoca in memoria interna 16 GB de documente, fotografii si filme.

Clientii serviciilor Vodafone Smart si RED pot achizitiona noua tableta si prin activarea noii optiuni Internet Combo Tab, ce aduce, pentru 9 Euro/luna, 1GB trafic suplimentar pe care il pot folosi atat pe smartphone cat si pe tablet, un SIM de date cu trafic nelimitat pentru tableta si spatiu de stocare inclus de 5GB in aplicatia Vodafone Cloud.

Mai mult, si versiunea de 7 inch a tabletei Vodafone Smart Tab III by Lenovo va fi disponibila pentru utilizatori in perioada imediat urmatoare.