Wizrom Software îşi extinde parteneriatul cu IBM prin introducerea în programa cursurilor Exec-Edu a unui seminar bazat pe soluţia IBM Business Analytics. 


Nouă din zece manageri şi antreprenori români consideră indispensabilă utilizarea instrumentelor moderne de planificare şi bugerate, pentru a-şi asigura o evoluţie a afacerii cât mai predictibilă – chiar şi în contextul economico-politic actual - conform ultimului studiu al companiei EXEC-EDU – lider în dezvoltarea managerială. „Prin parteneriatul cu IBM şi Wizrom, EXEC-EDU îşi completează portofoliul de programe şi instrumente de dezvoltare adresate managerilor cu un seminar practic de planificare şi bugetare. Acest seminar a fost lansat într-o perioadă în care majoritatea companiilor realizeaza bugetele şi îşi planifică activităţile pentru anul următor”, a declarat Prof. Dr. Lavinia Raşcă, Director General Exec-Edu şi profesor de Strategie şi Antreprenoriat EMBA – ASEBUSS şi.

Soluţia a fost introdusă în programele EXEC-EDU pentru a-i învăţa pe cursanţi să lucreze cu instrumente moderne de analiză şi planificare, pe scenarii diferite, schimbând direcţia firmei în funcţie de evoluţia contextului general. „Avem un exemplu foarte la îndemână. În februarie, viscolul care a blocat jumătate de ţară a creat situaţii speciale multor firme din ţara noastră. Aplicaţia noastră vă permite să faceţi o planificare şi o bugetare inclusiv pe un asemenea scenariu şi dacă situaţia de lucru are loc şi în realitate, firma respectivă se va replia imediat, managerii ştiind ce au de făcut”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de ERP din România.