Ramona Hromei s-a alaturat echipei de Banking & Finance coordonata de Avocatul Senior Claudia Chiper in ianuarie 2013 in calitate de avocat Associate.

Cu o experienta de peste 6 ani in drept bancar, finanțari corporate și insolvența Ramona si-a desfasurat activitatea in calitate de avocat in cadrul departamentului juridic a unor insitutii de credit importante precum ING Bank, Bancpost SA sau Piraeus Bank SA.

Ramona Hromei a acumulat experienta in consultanța pe credite sindicalizate si finanțarea unor achiziții și facilitați de credit de tip overflow cu un focus special pe finanțarea de proiecte.

Este absolventa a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” specializarea Drept si masteranda a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Administratie Publica. Din anul 2009 este Membra a Baroului București iar incepand cu anul 2010 a Uniunii Naționale a Practicienilor in Insolvența.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.