Clubul va fi integrat în categoria Bronze, ceea ce le oferă membrilor şansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar şi de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viaţă.

'Suntem mândri să anunţăm faptul că în primul trimestru al anului 2018 vom deschide un nou club într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, în Bucureşti Mall - cel de-al 23-lea centru de sănătate şi fitness din Bucureşti şi al 31-lea din ţară. Am ales această locaţie datorită poziţionării pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a reţelei World Class în zone cheie, intens circulate. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noştri şi să îi inspirăm zi de zi să devină mai activi, mai des. Suntem încrezători că World Class Bucureşti Mall va deveni în scurt timp noul lor loc preferat pentru antrenamente', a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Clienţii World Class Bucureşti Mall vor putea alege dintre 35 de clase de grup fitness pe săptămână, o parte din aceste programe fiind dezvoltate de partenerul său, Les Mills, scrie agerpres.