Să nu-mi daţi acum ignore, Că vă spun un pluguşor. N-am intrat să vă stresez, Am intrat să vă urez: La Mulţi Ani, cu fericire, Liste de id-uri pline, Punga doldora de bani, Trăiţi bine, La Mulţi Ani! La Mulţi Ani, cu sănătate, Aveţi în casă de toate! La Mulţi Ani, cu bucurie, Pentru Anul ce-o să vie! La Mulţi Ani! Hăăăi, hăăăi!

Au fost atâtea momente în anul ce-a trecut când te-am: obosit, supărat, deranjat, enervat, încurcat, plictisit. Azi vreau doar să spun că în Noul An am de gând să continui!
La Mulţi Ani!!!

Brad Pitt, Sylvester Stallone, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Johnny Depp, Denzel Washington, Russell Crowe, Mel Gibson, Bruce Willis, Tom Hanks, Tom Cruise, Angelina Jolie şi cu mine, îţi urăm cu toţii să ai un An Nou plin de experienţe noi, realizări aşa cum îţi doreşti, multă sănătate, prosperitate, dragoste şi multă distracţie!

E timpul sa-ti spunem adio, pentru ca viata merge mai departe. Am fost impreuna la bine si la rau, dar acum trebuie sa spunem: Bine Ai Venit, An Nou! La Multi Ani!

La Mulţi Ani cu bucurie! Casa, casă să vă fie, Masa, masă să rămâie, Iar în jurul ei să fie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate Şi urări de sănătate, Zile multe şi prospere, De la Dumnezeu putere! La Mulţi Ani!

Şi la Anu' care vine, Multă, multă bucurie, Foaie verde busuioc, Sănătate, mult noroc! La Anu' şi La Mulţi Ani!

Fără fiţe, fără poante, La Mulţi Ani! cu sănătate! Criza vine, criza trece, Noi mereu tot vom petrece! La Mulţi Ani!

nul Nou să vă aducă munţi de sănătate, mese îmbelşugate, ploi de fericire, furtuni de iubire, noroc cu carul, prieteni cu duiumul şi bani s-aveţi întotdeauna. La Mulţi Ani! Să avem un an bun!

Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!

Va doresc de 2014 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!!!

Bucuria vine din lucruri marunte... Linistea vine din suflet... Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre...!An nou fericit!

Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!!Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2014 minunat!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2014!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2014 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!