Pana în prezent Zitec a investit numai în startup-uri americane,  HAC!BD fiind prima afacere româneasca.

Am inclus în strategia noastră de creștere și diversificare și implicarea într-un business local, care mizează să se extinda și la nivel internațional. Harap Alb continuă este un produs media inovator pe piața locală, ce își propune să deschidă apetitul celor interesați de acest gen și, mai mult, să educe românii în ceea ce privește consumul de bandă desenată”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO Zitec.

Revista apare o dată la două luni, în 10.000 de exemplare, și este distribuită în toată țara, însă poate fi achiziționată și online, la adresa www.harapalbcontinua.ro. La un preț de 4,9 lei per bucată, Harap Alb continuă a fost lansată pentru prima oară în octombrie 2012, la un an și jumătate după ce a fost gândit întreg proiectul.

Fondatorii editurii sunt Roxana și Mihai Ionașcu, antreprenori români cu afaceri în domeniul dezvoltării web, în zona de design și în consultanța de afaceri și management. Mihai Ionașcu este, totodată, și editorul revistei, iar alături de el, cei care fac posibilă existența HAC sunt Octav Ungureanu, redactor și autor, Andrei Moldovan, ilustrator, precum și o echipă ce acoperă activități diverse, de la promovare la vânzări, distribuție și dezvoltare software.

Împreună, cei trei membri ai echipei redacționale spun povestea lui Harap Alb așa cum este ea la origini, primele patru numere fiind inspirate de basmul lui Creangă, urmând ca de la al cincilea număr să fie expusă exclusiv viziunea creatorilor HAC.

În total, realizarea primelor trei numere ale revistei au presupus investiții de peste 100.000 euro, banii provenind din business-urile deținute de fondatorii Harap Alb continuă.

Prin comic book-ul HAC am vrut să arătăm că avem și noi modele de urmat și că nu există doar Supermeni și X-Meni”, a spus Mihai Ionașcu. Acesta a adăugat că planurile de viitor ale revistei de benzi desenate includ auditarea de către BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) și SNA (Studiul Național de Audiență), precum și schimbarea datei de apariție a revistei – de la două luni la o lună.

În plus, ne propunem ca, în următoarea perioadă, să lansăm prin editura HAC!BD și alte titluri și să intrăm și pe alte piețe, din străinătate”, a adăugat Alexandru Lapusan.

Concomitent cu strategia de dezvoltare a revistei în zona de print, Zitec se va ocupa de extinderea prezenței publicației Harap Alb continuă în spațiul online.

În ultimii ani, producătorul local de aplicații online a investit 520.000 de dolari în trei startup-uri americane, Videopublishing.com, Zipongo și HuddleHero.com, în care deține participații minoritare.