Actualitate

AFI Europe România extinde spațiile de co-working

AFI Europe România anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu aSpace Coworking and Serviced Offices pentru ocuparea unui spațiu în clădirea AFI Park 1, parte din complexul de birouri AFI Park 1-5, complex care înglobează 70.000 mp GLA și este situat lângă centrul comercial AFI Cotroceni.

Aceasta este a doua colaborare dintre AFI Europe România și aSpace Coworking and Serviced Offices, după semnarea unui prim contract de închiriere în toamna anului trecut, pentru spațiul de 750 mp GLA din clădirea AFI Lakeview, din zona Centru-Nord a orașului București.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu aSpace Coworking and Serviced Offices și să le oferim posibilitatea de a se extinde în clădirile noastre. Prin aSpace putem oferi o soluție avantajoasă și companiilor care inițial au nevoie de spații mici de birouri și care, ulterior, se pot dezvolta și închiria spații mari, în aceeași proiect. Noile tendințe legate de modul de desfășurare a activității angajaților, precum și peisajul economic fluctuant au creat o nevoie tot mai mare de flexibilizare a spațiului de lucru. Venim în întâmpinarea acestei nevoi printr-o nouă direcție de dezvoltare, care vizează extinderea noastră către soluții de tip co-working adaptate companiilor în toate proiectele noastre de birouri, atât din București, cât și din țară”, a declarat Emma Toma, director al Diviziei de birouri AFI Europe România.

Noul spațiu de birouri închiriat de aSpace are o suprafață de aproximativ 1.100 de metri pătrați GLA și poate include până la 40 de birouri individuale, de diferite dimensiuni.

aSpace este o companie de co-working care oferă servicii de tip flex, mai exact spații de birouri private de dimensiuni reduse, cu capacitate între 1 și 50 persoane, precum și spații de birouri amplasate în open space, sau co-working și săli de ședințe și training.

În acest mod, serviciile aSpace ajută la dezvoltarea companiilor oferindu-le, pe lângă spațiul clasic de birou, toate facilitățile: de la mobilier, internet și cafea pentru angajați, până la servicii de recepție, curățenie, mentenanță tehnică și pază. Toate acestea, inclusiv utilitățile, sunt oferite într-un singur preț, perceput lunar.

„Cererea de spații flexibile este într-o creștere accelerată, motiv pentru care ne bucurăm să anunțăm deschiderea, de la 1 august 2023, a unei noi locații în AFI Park 1. Această extindere se aliniază cu planul nostru de dezvoltare, mai exact cu obiectivul de a ajunge la 7 locații până la finalul acestui an și la 10 locații până la finalul anului viitor. Suntem foarte bucuroși de succesul pe care îl avem cu spațiile din AFI Lakeview și dorim să continuăm în același ritm dezvoltarea noastră”, declară Bogdan Mariniuc, Managing Director aSpace Coworking and Serviced Offices

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top