Transporturi

Aston Martin l-a numit director general pe Adrian Hallmark, fostul şef al Bentley

Foto: iStock

Producătorul britanic de maşini de lux Aston Martin l-a numit vineri pe fostul şef al Bentley Adrian Hallmark în funcţia de director general, înlocuindu-l pe Amedeo Felisa, cea mai recentă schimbare de conducere decisă de preşedintele şi principalul acţionar Lawrence Stroll, transmite Reuters.

Hallmark va deveni al treilea director general al Aston Martin de când Stroll a preluat producătorul auto, în 2020, achiziţionând o participaţie de peste 20%.

„Când Amedeo a fost numit director general, am discutat cu el implementarea unei noi faze de creştere şi dezvoltare. După doi ani, ne-am respectat promisiunile”, a declarat Stroll.

„Cred că acum este momentul potrivit să permitem companiei tranziţia spre o nouă conducere”, a afirmat şi Felisa.

Tot vineri, Bentley a anunţat că Hallmark, care a fost director general al companiei în februarie 2018, a demisionat la cererea sa şi de comun acord.

„El se pregăteşte pentru o nouă sarcină în afara grupului Volkswagen, cu efect imediat”, a informat Bentley.

Aston Martin a precizat că Hallmark va fi numit director general nu mai târziu de 1 octombrie.

În februarie, Aston Martin a amânat lansarea primului său vehicul electric din cauza cererii reduse, în condiţiile în care preţurile record pentru modelele de lux au ajutat producătorul auto britanic să-şi reducă pierderile anuale.

Cele mai recente știri

To Top