Business

Carrefour închide jumătate dintre magazinele de proximitate preluate de la Cora

inchidere afacere
Foto: iStock

Compania franceză Carrefour a decis să închidă patru din cele nouă magazine de proximitate pe care le-a preluat în România în cadrul operațiunilor achiziționate de la Cora.

Retailerul a preluat zece hipermarketuri şi nouă magazine de proximitate Cora Urban. Cele patru magazine cora Urban, respectiv cora Urban Moșilor (Calea Moșilor 284), cora Urban Ștefan cel Mare (Șoseaua Ștefan cel Mare 58), cora Urban Rebreanu (str. Liviu Rebreanu 13) și cora Urban Giurgiului (Șoseaua Giurgiului 127), vor fi închise permanent.

Retailerul transmite că echipa va rămâne în cadrul companiei și va fi relocată către alte magazine din rețeaua noastră, ulterior închiderii și fără întreruperi de activitate.

Într-o piață dinamică precum cea a retailului, încercăm să ne adaptăm rapid nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.Tocmai de aceea, un plan de expansiune solid impune o analiză riguroasă a actualei rețele de magazine și, câteodată, trebuie să luăm decizia de a renunța la magazinele ineficiente sau să schimbăm locația, pentru a putea explora noi opțiuni, mai potrivite cerințelor de astăzi. Scopul nostru final este de a le oferi clienților o experiență optimă atunci când aleg să facă cumpărături în Carrefour”, potrivit reprezentanților Carrefour.

La finalul anului 2023 Carrefour anunța finalizarea tranzacției cu Grupul Louis Delhaize și preluarea tuturor activităților brandului Cora din România.

Cele mai recente știri

To Top