Business

Conducerea NN Pensii se schimbă: Andreea Pipernea, înlocuită după șase ani, pleacă din companie

pensii private

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP SA începând din 9 octombrie 2023, anterior acesta având funcţia de CFO al NN Asigurări de Viaţă SA, din 2016, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, Gerke Witteveen o va înlocui pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP SA în ultimii şase ani şi care va urma noi oportunităţi profesionale şi antreprenoriale în afara NN.

Totodată, noul CFO al NN Asigurări de Viaţă SA va fi anunţat în curând.

Gerke Witteveen are o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul financiar. În ultimii şapte ani a deţinut rolul de CFO al NN Asigurări de Viaţă şi este membru al Consiliului de Administraţie NN Asigurări din 2020.

Totodată, noul CEO al NN Pensii a deţinut rolul de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) din 2017 până în prezent şi este membru de board al Camerei de Comerţ Româno-Olandeze (NRCC).

„În următorii ani, atenţia se va concentra asupra politicilor sustenabile de investiţii aliniate standardelor ESG – Environmental, Social, Governance. O prioritate importantă va fi şi accelerarea digitalizării pentru a oferi participanţilor o experienţă simplă şi rapidă în interacţiunea cu pensia lor privată obligatorie”, a afirmat Gerke Witteveen.

NN este prima companie internaţională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de 15 ani activează şi pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pieţele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România şi pe segmentele asigurărilor de sănătate şi de locuinţă.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internaţional şi o prezenţă puternică în 11 ţări, având în total peste 16.000 de angajaţi şi peste 20 milioane de clienţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top