Tehnologie

iPhone 15 ar putea intra pe piaţă pe 22 septembrie

Foto: iStock

În ciuda problemelor de producţie avute în cazul versiunilor Pro, cel puţin unele din modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15 vor putea fi cumpărate din 22 septembrie.

Apple va organiza evenimentul de prezentare al noilor iPhone-uri pe 12 sau pe 13 septembrie, susţin surse din cadrul companiei citate de Bloomberg.

Aceleaşi surse dau ca sigură data de 22 septembrie pentru începutul disponibilităţii seriei iPhone 15.

Nu este clar, însă, dacă toate sau doar unele din modelele care compun seria iPhone 15 vor putea fi găsite în magazine începând cu data de 22 septembrie.

Pe surse, se vehiculează faptul că LG a întâmpinat probleme în procesul de producţie a ecranelor pentru versiunile Pro, dacă ce Apple a decis să îngusteze cu aproximativ o treime rama neagră din jurul acestora.

Nu este exclus ca versiunile Pro şi Pro Max să intre mai târziu pe piaţă sau să fie disponibile la început într-un număr mai mic de exemplare.

Intrarea pe piaţă pe 22 septembrie ar face ca vânzările noilor iPhone-uri să prindă ultima săptămână din al treilea trimestru al anului şi să aibă un impact financiar pozitiv asupra acestuia.

Analiştii aşteaptă o revenire a smartphone-urilor Apple în al patrulea trimestru al anului, mai ales că al patrulea trimestru al anului trecut ducea probleme de producţie în China din cauza pandemiei.

Cele mai recente știri

To Top