Actualitate

Libra Internet Bank a lansat Creditul Fermierului

Libra Internet Bank lansează Creditul Fermierului, destinat antreprenorilor din agicultură, care pot obţine o finanţare de până la 10 milioane de lei, la o dobândă de 1,95%, potrivit unui comunicat.

Restul dobânzii, echivalent cu valoarea variabilă a indicelui ROBOR la 3 luni, este suportat pe toată durata creditului de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Prin acest credit, destinat finanţării capitalului de lucru, fermierii pot accesa până la 10 milioane de lei, pe o perioadă de cel mult 5 ani, cu multiple variante de garanţii (80% Fondul de Garantare a Creditului Rural, 80% sub forma unui teren agricol sau 100% depozit colateral)”, se menţionează în comunicat.

În varianta fără garanţii, Creditul Fermierului de la Libra permite o finanţare de până la 500.000 de lei, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Conform băncii, comisionul de rambursare anticipată pentru Creditul Fermierului este de 0%.

Beneficiarii creditului trebuie să fie antreprenori în domeniul agricol, deţinători de IMM-uri, întreprinderi mici cu capitalizare medie sau întreprinderi mari, precizează sursa citată.

„Ca bancă specializată în finanţarea afacerilor din agricultură, suntem bucuroşi să putem oferi fermierilor acest credit, printr-un parteneriat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural. Creditul Fermierului are condiţii extrem de avantajoase, atât în privinţa dobânzii, cât şi a garanţiilor acceptate. Iar Libra Internet Bank le oferă antreprenorilor din agricultură nu doar un acces simplu şi rapid la această soluţie de a acoperi costul capitalului de lucru, ci şi sfaturi financiare, astfel încât aceştia să ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor”, a declarat Elena Ionescu, director Divizia Fonduri Europene Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank a fost înfiinţată în 1996 în Bucureşti şi face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse şi servicii dedicate Profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Libra Internet Bank are o reţea de 58 de sucursale în Bucureşti şi alte oraşe mari din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top