Business

RCS & RDS a luat împrumut 500 de milioane de euro. Vrea să plătească datorii mai vechi

bani investitii euro

Compania RCS & RDS a contractat un împrumut care ajunge în total până la 500 de milioane de euro. Casa de avocatură care a asistat grupul Digi la contractarea împrumutului a dat detalii cu privire la finanțare.

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A., parte din grupul Digi, cu privire la contractarea unei finanțări sindicalizate constând într-un împrumut la termen în valoare de 150.000.000 euro, un împrumut revolving în valoare totală de 100.000.000 euro și una sau mai multe facilități suplimentare în sumă agregată de până la 250.000.000 euro, având o durată de până la 5 ani.

Sumele împrumutate vor fi folosite pentru refinanțarea datoriilor, pentru cheltuieli de capital, investiții, în scopuri corporative generale și pentru capital de lucru.

Digi Communications N.V. și Digi Spain au acționat în calitate de garanți inițiali și ING Bank N.V., BRD-Groupe Societe Generale S.A., Citibank Europe plc, Dublin – Sucursala din România, Raiffeisen Bank S.A. și UniCredit S.A au fost aranjori mandatați principali.

“RCS & RDS este o companie care mereu construiește, mereu se reînnoiește, mereu face ceva pentru clienți și pentru dezvoltarea rețelei și serviciilor. O astfel de firmă se bucură și de încrederea băncilor și acest lucru se vede și la această nouă tranzacție. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm alături de ei și le mulțumim pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener), Rebecca Marina (senior associate), Camelia Ianțuc (senior associate) și Smaranda Văcaru (senior associate).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top