Asigurări

Schimbare la vârful asigurărilor din România. Groupama are un nou director general

Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, anunță numirea lui Călin Matei în poziția de Director General, începând din iunie 2023.

Călin Matei a deținut din 2011 până în prezent funcția de Director General Adjunct în cadrul Groupama, rol din care a contribuit la conceperea și implementarea strategiei companiei, aceea de a deveni asigurătorul preferat al românilor, într-un mod sustenabil. Acesta preia rolul de Director General de la François Coste, care va rămâne în continuare membru în Consiliul de Administrație al Groupama și va prelua un nou rol în cadrul Grupului Groupama.

”În cei peste 12 ani în cadrul Groupama am construit alături de François și de colegii mei o companie solidă, care a adus continuitate în viețile clienților noștri, prin produse și servicii de calitate, promisiuni respectate și o notă de empatie. Nimic nu ar fi fost posibil fără echipa puternică pe care o avem, fără parteneriatele de lungă durată bazate pe încredere și respect reciproc, fără un brand puternic și un set de valori clare, care ne ghidează în tot ceea ce facem. Rezultatul misiunii și viziunii noastre se vede în toate reușitele noastre, în modul în care tratăm inovația nu ca pe un scop în sine, ci ca pe o modalitate de a veni în sprijinul clienților noștri, în toate momentele în care ne-am asumat cu responsabilitate rolul în industria de asigurări din România.

Rămânem în continuare concentrați pe strategia noastră, aceea de a fi preferați și profitabili, pe dezvoltarea durabilă și sustenabilă, pe oferirea de servicii și produse de calitate, la un preț corect și, poate cel mai important, continuăm să gândim deopotrivă pe termen scurt, mediu și lung, punând mereu pe plan principal responsabilitatea pe care o avem față de clienții, partenerii, echipa noastră și societate”, a declarat Călin Matei, CEO Groupama.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria asigurărilor, Călin Matei a coordonat multiple divizii din cadrul Groupama, printre care divizia Tehnic Non Viață, departamentul Subscriere Asigurări Agricole, direcția Tarifare și Dezvoltare Produse, divizia Tehnic Viață, departamentul Asigurări de Sănătate și direcția Parteneriate Strategice Bancassurance. Și-a început cariera în asigurări, după absolvirea Facultății de Cibernetică, Statistică și Matematică Economică din ASE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top