Actualitate

Sindicatele au respins oferta Guvernului privind majorarea salarială de 45% şi bonusul anual de 1.500 de lei

Greva din Educație continuă, transmit liderii de sindicat, după negocierile de vineri, purtate cu reprezentanții Executivului. Sindicaliștilor li s-au oferit carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creșteri de salarii de la începutul anului 2024.

„Greva continuă”, transmit liderii sindicatelor din Educație.

Reprezentanților principatelor sindicate din învățământ li s-au oferit, la negocierile de vineri, carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creșteri de salarii de la începutul anului 2024.

„Prefer să negociem mai mult și să găsim înțelegere și rezonabilitate din partea celor cu care discutăm în interesul angajaților din învăvământ. Lăsăm colegii să hotărască. Ei vor stabili foarte clar, după ce îi vom informa, dacă ce a rezultat în urma discuțiilor se ridică la înălțimea așteptărilor lor”, a declarat, după negocieri, Marius Nistor, președintele FSE Alma Mater.

Liderul FSLI, Simion Hăncescu, a afirmat că oferta Executivului mai cuprinde o majorare, începând cu 1 ianuarie 2024, de 45% din diferența din maximum din grilă și salariile de la 1 iunie.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Guvernul, nouă ofertă pentru sindicatele din educație: Majorare cu 25% a salariilor. Ce condiții au pus autoritățile – Income Magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top