Actualitate

Tranzacție imobiliară. Un teren din centrul Capitalei s-a vândut cu 5 milioane de euro

Crosspoint Real Estate, partener internațional al Savills în România, a asistat producătorul de medicamente Biofarm într-o tranzacție semnificativă. Acordul în valoare de aproximativ 5 milioane EUR a presupus vânzarea unei proprietăți strategice, situată în centrul Bucureștiului, către societatea Iancu de Hunedoara Residence SRL.

Terenul tranzacționat este situat într-o zonă centrală a capitalei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara 40-42, unde se află în prezent fosta fabrică Industria Chimico-farmaceutică Nr.2.

”Suntem încântați pentru fiecare proiect care se finalizează cu succes, mai ales atunci când acestea se desfășoară în colaborare cu parteneri de care ne leagă o mulțime de proiecte reușite. Cumpărătorul este unul dintre clienții cu care ne aflăm constant în legătură, căutând mereu noi oportunități de investiții. Această tranzacție reprezintă totodată certitudinea continuării unei colaborări de durată, având deja setate premisele unui acord pentru promovarea viitorului ansamblu rezidențial dezvoltat aici, unde viitori locatari vor avea posibilitatea de a locui într-un imobil ridicat la cele mai înalte standarde.”- a declarat Oana Popescu, Head of Residential Crosspoint Real Estate.

Această achiziție marchează o etapă semnificativă în dezvoltarea unei zone centrale a Bucureștiului, pe suprafața de teren urmând a fi construit un ansamblu rezidențial cu o suprafață totală de 6,700 de metri pătrați construiți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top